Apoteksgruppen

Apoteksgruppen

Du har väl inte missat att Kronans Apotek och Apoteksgruppen gått samman till ett nytt bolag? Vi jobbar just nu förfullt med att bygga upp den nya gemensamma organisationen. Inom en snar framtid kommer vi gå under det gemensamma varumärket Kronans Apotek, men tills dess kan du välja att praktisera på något av Apoteksgruppens eller Kronans Apotek. Valet är ditt!

Tillsammans är vi Sveriges tredje största apotekskedja med flest apotek runt om i hela landet. Genom att behålla det bästa från båda företagen är vi starkare, smartare och en modigare utmanare i branschen. Detta är ett pågående arbete som tar lite tid, så ha tålamod med oss i denna spännande förändringsresa som vi befinner oss i. 

Väljer du att göra din praktik på Apoteksgruppen erbjuder vi dig följande förmåner:

  • Bidrag på 5 000kr/mån – vi behöver inte krångla till det. Förutom att du givetvis får ersättning för att du bidrar till vår verksamhet, ser vi att denna summa även kompenserar ev. omkostnader som praktiken kan medföra i form av boende/resor. 
  • Friskvårdbidrag 250kr/mån - för oss kommer hälsan först och därför erbjuder vi alla praktikanter ett friskvårdsbidrag!
  • Du får 25% personalrabatt vid köp av våra egenvårdsprodukter på våra fysiska apotek och 10 % rabatt vid köp av egenvårdsprodukter på vår e-handel. 
  • Utbildningar – i vår Akademi har du tillgång till ett brett utbud av utbildningar 
  • Efter fullgjord praktik finns det stora möjligheter till anställning hos oss!

Har du fler nyfikna frågor om praktiken så kan du alltid kontakta oss på [email protected] eller gå in på vår Studentsida som enbart skapad för dig som student!