Apotek

VFU-placeringar HT22 publicerade

Placeringarna till HT22 är nu klara och du som handledare bör logga in på ditt apotek för att se om ni fått några studenter.

Under Mitt apotek ser ni på förstasidan om ni har fått någon student placerad, för att se hur många, vilken/vilka perioder samt kontaktuppgifter, klicka på Praktikplatser.

De av er som som behöver gå handledarutbildningen i Uppsala i september kommer att få information om detta snart.

Studenterna har uppmanats att ta kontakt med er så snart som möjligt, oavsett om de har restmoment kvar eller är helt klara, så det hoppas vi att de gör. Och förhoppningsvis kommer de att bli behöriga i tid  - om de inte blir det informerar vi samordnarna så snart vi får informationen. Vi försöker minimera sena avhopp (dvs mindre än ca 3-4 veckor före kursstart) men det kan trots allt förekomma. Notera även att studenter kan välja att anmäla sig till återbudskön  - de har då kvar sin ursprungliga placering tills dess att eller om en som bättre matchar deras önskemål dyker upp (antingen bland de apotek som ej fått någon student, eller som förlorar en student på grund av att den inte blir behörig). Dessa omplaceringar görs vanligtvis inte senare än några veckor innan kursstart.

Om ni av någon anledning skulle bli förhindrade att ta emot studenten vänder ni er i första hand till er kedjas samordnare som sedan kontaktar oss.

När det börjar närma sig kursstart kommer ni att få mer information från kursledaren på det universitet/utbildning er student kommer ifrån.

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor

Powered by Froala Editor