Apotek Hjärtat

Vi på Hjärtat vill att du ska få de absolut bästa förutsättningarna att utvecklas under din praktikperiod och att du får en lärorik tid på ditt praktikapotek.

Under praktikperioden får du en praktikförmån på 2200 kr/mån (skattepliktig) eller 5000 kr/mån (skattepliktig) om du praktiserar på någon av våra bristorter. Läs vilka bristorterna är här: Apotek Hjärtats praktikerbjudande VT23Du som behöver flytta till en annan ort, alternativt har en pendlingsväg där restiden överstiger 90 minuter ditt praktikapotek, har rätt att få ersättning för dubbelt boende på upp till 5000 kr/mån (skattepliktigt) under praktikperioden.

Reseersättning utgår endast i enskilda fall. Skicka din förfrågan till [email protected] om du har en lång resväg och ej kan resa kollektivt till och från ditt praktikapotek. Stäm av om du har rätt till ersättning innan du söker din praktikplats.

Du får 15% i personalrabatt på ditt praktikapotek.

Dessutom erbjuds du:

E-utbildningar: Under din praktik får du tillgång till Hjärtats utbildningsportal och alla våra e-utbildningar. Självklart finns där många utbildningar kring våra kärnområden, farmaci och egenvård men också om kundmötet, säkerhet och hållbarhet.

Praktikdag: Under praktiken bjuds du in till Apotek Hjärtats praktikdag - en heldag på vårt Supportkontor i Solna. Du får träffa företagsledningen, lyssna på inspirerande presentationer om bl. a. Hjärtats vision, utvecklingsmöjligheter och olika karriärvägar inom Apotek Hjärtat, olika farmaceutroller och vårt hållbarhetsarbete. Med andra ord en inspirerande dag där du får lära dig mer om Hjärtat och vilka möjligheter vi har för dig!

Fördjupningsseminarium: Du får möjlighet att fördjupa dig inom receptexpedition samt ett tillfälle att utbyta erfarenheter och ställa frågor till våra farmacispecialister. En intressant dag för dig som vill djupdyka i farmaceutisk kompetens på Hjärtat!
(Apotekare som gör sin korta praktik i termin 5 eller 6 bjuds in till praktikdagen och fördjupningsseminarium under termin 10)

Studiebesök på E-Apoteket: Du får under en dag besöka E-apoteket i Norrköping där du får möjlighet att lära dig mer om ett annorlunda apotek och hur vardagen ser ut för en farmaceut här. Du får besöka lagret och se hur varorna plockas och packas.

Efter din praktik har du goda möjligheter till anställning hos oss på Hjärtat. Självklart har du som redan fått in en fot via praktiktiden extra goda möjligheter till en anställning hos Sveriges största apoteksaktör.

Vill du veta mer om praktik hos oss på Hjärtat? Läs gärna mer på vår karriärsida eller kontakta oss via [email protected]

 Hör gärna av dig!