Apotek Hjärtat

Vårt mål är att erbjuda den bästa praktikplatsen i branschen! Vi på Hjärtat vill att du ska få förutsättningar att utvecklas under din praktikperiod och att du får en lärorik tid på ditt praktikapotek.

 

Praktikförmån

Som ett stöd under praktikperioden får du en praktikförmån på 2200 kr/mån (skattepliktigt). Du som praktiserar på någon av våra bristorter får en förhöjd praktikförmån på 5000 kr/mån (skattepliktigt). 

Apotek Hjärtats bristorter

 

Ersättning för dubbelt boende

Du som gör praktik på annan ort och behöver flytta har rätt att få ersättning för dubbelt boende på upp till 5000 kr/mån (skattepliktigt) under praktikperioden.

Under din praktik får du15% i personalrabatt på ditt praktikapotek.

 

Vill du fördjupa dina farmaceutiska kunskaper lite extra under praktiken?

 

Under din praktik får du tillgång till Hjärtats utbildningsportal och får möjlighet att välja och vraka mellan alla våra e-utbildningar. Självklart finns där många utbildningar kring våra kärnområden farmaci och egenvård men också om kundmötet, säkerhet och hållbarhet. En perfekt möjlighet att lära dig massor av nytt!

 

Apotek Hjärtats olika praktikevent

 

Apotek Hjärtats praktikdag: Under praktiken bjuds du in till Apotek Hjärtats praktikdag - en heldag på vårt Supportkontor i Solna. Du får träffa företagsledningen, lyssna på inspirerande presentationer om Hjärtats vision, utvecklingsmöjligheter och olika karriärvägar inom Apotek Hjärtat, de olika farmaceutiska specialistrollerna och vårt hållbarhetsarbete. Med andra ord en inspirerande dag där du får lära dig mer om Hjärtat och vilka möjligheter vi har för dig! 

 

Under din praktik finns det också möjlighet till studiebesök på E-apoteket i Norrköping och kundservice på vårt supportkontor i Solna. 

 

Mer information om olika event kommer löpande under din praktiktid.Vill du veta mer om praktik hos oss på Hjärtat? Läs gärna mer på vår karriärsida eller kontakta oss via [email protected]

 Hör gärna av dig
!