Apotek Hjärtat

Vårt mål är att erbjuda den bästa praktikplatsen i branschen! Vi på Hjärtat vill att du ska få förutsättningar att utvecklas under din praktikperiod och att du får en lärorik tid på ditt praktikapotek. Apotek Hjärtat har över 200 praktikapotek över hela landet som är redo att ta emot dig för praktik under våren!

 

Praktikförmån VT24

Som ett stöd under praktikperioden får du en praktikförmån på 2200 kr/mån (skattepliktigt). Under vårterminen 2024 får du som praktiserar på någon av våra bristorter en förhöjd praktikförmån på 5000 kr/mån (skattepliktigt). 

Apotek Hjärtats bristorter

 

Ersättning för dubbelt boende

Du som behöver flytta till en annan ort, alternativt har en pendlingsväg där restiden överstiger 1,5 timme till ditt praktikapotek, har rätt att få ersättning för dubbelt boende på upp till 5000 kr/mån (skattepliktigt) under praktikperioden.

Under din praktik får du15% i personalrabatt på ditt praktikapotek.

 

Vill du fördjupa dina farmaceutiska kunskaper lite extra under praktiken?

 

Under din praktik får du tillgång till Hjärtats utbildningsportal och får möjlighet att välja och vraka mellan alla våra e-utbildningar. Självklart finns där många utbildningar kring våra kärnområden farmaci och egenvård men också om kundmötet, säkerhet och hållbarhet. En perfekt möjlighet att lära dig massor av nytt!

 

Apotek Hjärtats olika praktikevent

 

Apotek Hjärtats praktikdag: Under praktiken bjuds du in till Apotek Hjärtats praktikdag - en heldag på vårt Supportkontor i Solna. Du får träffa företagsledningen, lyssna på inspirerande presentationer om Hjärtats vision, utvecklingsmöjligheter och olika karriärvägar inom Apotek Hjärtat, de olika farmaceutiska specialistrollerna och vårt hållbarhetsarbete. Med andra ord en inspirerande dag där du får lära dig mer om Hjärtat och vilka möjligheter vi har för dig!

 

Fördjupningsseminarium: På det digitala fördjupningsseminariet får du chansen att fördjupa dig inom receptexpedition och ställa de frågor som uppkommit under praktiken till våra kvalitets- och farmacispecialister. Ett tillfälle att utbyta erfarenheter och djupdyka i farmaceutisk kompetens helt enkelt! Seminariet riktar sig till dig som gör din avslutande praktik.

 

Studiebesök på E-Apoteket: Du får under en dag besöka E-apoteket i Norrköping där du får lära dig mer om ett annorlunda apotek och hur vardagen ser ut för en farmaceut här. Du får besöka lagret och se hur varorna plockas och packas. Besöken bokas enskilt vid intresse.

 

Studiebesök på Apotek Hjärtats Kundservice: På Kundservice som är förlagd i Solna är ingen dag den andra lik. Här arbetar man bland annat med att ge service och rådgivning till våra kunder över telefon, mejl och chatt. Besöken bokas enskilt vid intresse.

Vill du veta mer om praktik hos oss på Hjärtat? Läs gärna mer på vår karriärsida eller kontakta oss via [email protected]

 Hör gärna av dig
!