Kronans Apotek

Kronans Apotek

Vi är den största apotekskedjan i Sverige sett till antal apotek och vi har ca 500 apotek från Skåne i syd till Lappland i norr, ett stort e-handelsapotek och lager i Enköping samt servicekontor beläget i centrala Stockholm. Tillsammans är vi ca 3500 medarbetare som gör verklig skillnad varje dag, genom att hjälpa kunder till ett liv i bättre hälsa.

Kärnan i vår kultur handlar om att vi ska må bra tillsammans. Vi tror att genom meningsfulla arbetsuppgifter, starka teamrelationer och en generös dos skratt, skapar vi en arbetsmiljö som inspirerar och stärker oss och alla våra kunder. Med fokus på både här och nu, samt på framtiden - bidrar vi tillsammans till en värld som mår bra

På Kronans apotek ser vi alltid fram emot att välkomna studenter till våra apotek. För oss är praktik en viktig del av din farmaceututbildning, och vi strävar gemensamt efter att skapa den allra bästa praktikupplevelsen för just dig.

 

Väljer du att göra din praktik på Kronans Apotek erbjuder vi dig följande förmåner: 

  • Praktikantbidrag: Ett månatligt praktikantbidrag på 2200 kr ger extra stöd under din praktikperiod.
  • Förhöjt bidrag på framtidsorter: Om du har möjlighet att praktisera på någon av våra framtidsorter, kan du dra nytta av ett förhöjt praktikantbidrag på 5000 kr/mån. Du hittar våra framtidsorter här!
  • Friskvårdbidrag: Vi sätter alltid hälsan i fokus och därför inkluderar vi ett friskvårdsbidrag på 250 kr/mån. Detta erbjudande ger dig möjligheten att ta hand om din hälsa med stöd från vår samarbetspartner Epassi.
  • Personalrabatt på egenvårdsprodukter: Du får tillgång till 25% personalrabatt vid köp av våra egenvårdsprodukter i våra fysiska apotek och 10% rabatt vid köp av samma produkter via vår e-handel.
  • Tillgång till utbildningar: Genom vår Akademi får du tillgång till en omfattande utbildningskatalog som du kan dra nytta av under din praktiktid.
  • Praktikträff: Vi välkomnar dig till en praktikträff där du får chansen att nätverka med andra studenter och även interagera med representanter från vårt företag. Det är en möjlighet att bredda ditt kontaktnät och få en djupare förståelse för vår verksamhet.
  • Anställningsmöjligheter: Efter avslutad praktik öppnas stora möjligheter till anställning hos oss. Vi ser fram emot att fortsätta vår gemensamma resa och välkomna dig som en del av vårt team.

Har du fler nyfikna frågor om praktiken så kan du alltid kontakta oss på [email protected]

Vill du läsa mer om oss?  https://karriar.kronansapotek.se/