Kronans Apotek

Kronans Apotek

Du har väl inte missat att Kronans Apotek och Apoteksgruppen gått samman till ett nytt bolag? Vi jobbar just nu förfullt med att bygga upp den nya gemensamma organisationen. Vi har nu bytt utseende på samtliga Apoteksgruppen-apotek och är nu ett stolt Kronans Apotek med 500+ apotek i landet!

Tillsammans är vi Sveriges tredje största apotekskedja med flest apotek runt om i hela landet. Genom att behålla det bästa från båda företagen är vi starkare, smartare och en modigare utmanare i branschen. Detta är ett pågående arbete som tar lite tid, så ha tålamod med oss i denna spännande förändringsresa som vi befinner oss i.

Väljer du att göra din praktik på Kronans Apotek erbjuder vi dig följande förmåner: 

  • Praktikantbidrag: Ett månatligt praktikantbidrag på 2200 kr ger extra stöd under din praktikperiod.
  • Förhöjt bidrag på framtidsorter: Om du har möjlighet att praktisera på någon av våra framtidsorter, kan du dra nytta av ett förhöjt praktikantbidrag på 5000 kr/mån. Du hittar våra framtidsorter här!
  • Friskvårdbidrag: Vi sätter alltid hälsan i fokus och därför inkluderar vi ett friskvårdsbidrag på 250 kr/mån. Detta erbjudande ger dig möjligheten att ta hand om din hälsa med stöd från vår samarbetspartner Epassi.
  • Personalrabatt på egenvårdsprodukter: Du får tillgång till 25% personalrabatt vid köp av våra egenvårdsprodukter i våra fysiska apotek och 10% rabatt vid köp av samma produkter via vår e-handel.
  • Tillgång till utbildningar: Genom vår Akademi får du tillgång till en omfattande utbildningskatalog som du kan dra nytta av under din praktiktid.
  • Praktikträff: Vi välkomnar dig till en praktikträff där du får chansen att nätverka med andra studenter och även interagera med representanter från vårt företag. Det är en möjlighet att bredda ditt kontaktnät och få en djupare förståelse för vår verksamhet.
  • Anställningsmöjligheter: Efter avslutad praktik öppnas stora möjligheter till anställning hos oss. Vi ser fram emot att fortsätta vår gemensamma resa och välkomna dig som en del av vårt team.

Har du fler nyfikna frågor om praktiken så kan du alltid kontakta oss på [email protected]

Vill du läsa mer om oss?  https://karriar.kronansapotek.se/