Kronans Apotek

Kronans Apotek

Du har väl inte missat att Kronans Apotek och Apoteksgruppen gått samman till ett nytt bolag? Vi jobbar just nu förfullt med att bygga upp den nya gemensamma organisationen. Inom en snar framtid kommer vi gå under det gemensamma varumärket Kronans Apotek, men tills dess kan du välja att praktisera på något av Apoteksgruppens eller Kronans Apotek. Valet är ditt!

Tillsammans är vi Sveriges tredje största apotekskedja med flest apotek runt om i hela landet. Genom att behålla det bästa från båda företagen är vi starkare, smartare och en modigare utmanare i branschen. Detta är ett pågående arbete som tar lite tid, så ha tålamod med oss i denna spännande förändringsresa som vi befinner oss i. 

Väljer du att göra din praktik på Kronans Apotek erbjuder vi dig följande förmåner:

  • Ett praktikantbidrag på 1 800 kr/månad (skattepliktigt), detta betalas ut i en klumpsumma efter avslutad praktik
  • Extra ersättning för dig som behöver resa mer än 50 minuter (enkel resa) varje dag eller behöver dubbelt boende under praktiken (Resor max 2000 kr/mån, boende max 5000kr/mån)
  • Du får 25% personalrabatt vid köp av våra egenvårdsprodukter på våra fysiska apotek och 10 % rabatt vid köp av egenvårdsprodukter på vår e-handel. 
  • Utbildningar – i vår Akademi har du tillgång till ett brett utbud av utbildningar
  • Efter fullgjord praktik finns det stora möjligheter till anställning hos oss!

 

Är du nyfiken på att göra praktik hos oss men har ytterligare frågor? Mejla gärna vår praktiksamordnare på: [email protected]

Vill du läsa mer om oss?  https://www.kronansapotek.se/