DOZ Apotek

Välkommen till Sveriges nyaste apotek – DOZ Apotek!

En hälsosammare värld där fler människor kan leva livet till dess fulla potential, DOZ Apoteks vision är att Alla ska få råd till en bättre hälsa och hos oss sänker vi tröskeln till att må bra genom att erbjuda råd med mera.

Vi är en mindre kedja med ett 70-tal apotek. Närhet till servicekontoret ger korta beslutsvägar och med många förutsättningar att växa åt olika håll, hos oss är det bara ditt driv som är avgörande för vart du vill gå i din karriär.

För oss är välmående hos våra kollegor i landet en prioritet, vi arbetar bland annat regelbundet med medarbetarundersökningar, microsamtal och lever efter våra värderingar Tillsammans är vi Nytänkande visar Respekt tar Ansvar och har alltid Kunden i Centrum.

Vi erbjuder dig en lärorik praktiktid med en engagerad handledare som på bästa sätt vägleder dig in i arbetslivet.  

Vi erbjuder även:

  • Praktikantbidrag på 2 200 kronor/månad (skattepliktigt).
  • Personalrabatt med 20 % på handelsvaror i alla våra apotek.
  • Personalrabatt med 20% vid köp av träningskort på Nordic Wellness
  • Extra bidrag på 2500 kr för dig som gör din praktik i någon av våra bristorter. Vilka dessa bristorter för hösten 2024 är återkommer vi med. 

Utvecklingsmöjligheter:

  • Möjlighet till anställning både under och efter din studietid. 
  • Tillgång till DOZ Apoteks kompetensportal och egenvårdskurser genom Läkemedelsakademin. Här får du möjlighet att utvecklas från allt mellan receptarie, apotekare och till ledare. 
  • Studentträff där du ges en inblick i DOZ Apoteks verksamhet och får chans att träffa ledningen.

DOZ Apotek är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad. CEPD grundades 2008 och förvaltar den tredje största apotekskedjan i Europa med över 1500 apotek i Polen, Litauen och Sverige.

Vi ser fram emot att träffa dig!

För frågor, funderingar och tankar:
Isabella Råhlèn, Praktiksamordnare DOZ Apotek
E-mail: [email protected]
www.dozapotek.se
 LinkedIn/DOZ Apotek - Instagram/dozapotek_karriar&dozapotek.se - Facebook/DOZ Apotek