Apoteket AB

Vi är Originalet.

 

Vi är stolta över vår långa historia som gör oss unika i branschen. För våra medarbetare ger det en stabilitet och pålitlighet. Men det gör oss inte långsamma och tråkiga.

Vi strävar alltid framåt. Våra praktikanter är med och gör skillnad. Vi som verksamhet vill aktivt ta vara på den kunskap, de innovativa idéer och det engagemang du som student besitter.

Med verksamhet i hela Sverige är möjligheterna stora att börja din karriär hos oss. Som praktikant får du en försmak av hur det är att vara en del av hela Sveriges apotek.

Praktikerbjudande

Under din praktik hos oss erbjuder vi dig ett praktikbidrag på 2200 kr per månad (skattepliktigt). Praktikbidraget betalas ut månadsvis och i efterskott. 

Utöver detta har du rätt till 15% personalrabatt, samt 25% rabatt på våra egna märkesvaror: Apoliva, Apoteket och försvaret (gäller endast i butik). Du har även tillgång till förmåner som finns i Benify och ta del av mer än hundra erbjudanden från Sveriges största varumärken inom shopping, fritid, nöje och resor.

Utökade kostnader i samband med praktik

För dig som behöver pendla eller hyra tillfälligt boende för att möjliggöra din praktik, finns det möjlighet till extra ersättning på upp till 5000 kr per månad (skattepliktigt). För att vara berättigad till denna extra ersättning krävs det att din restid överstiger 1,5 timme (enkelresa). 

Utvecklas med oss

Hos oss står din utveckling står i fokus! Här får du inte bara möjlighet att applicera dina kunskaper i praktiken, utan även chansen att växa och lära genom våra omfattande e-utbildningar. Med tillgång till över 200 e-utbildningar i vår utbildningsportal kan du själv skräddarsy din inlärning och bredda din kompetens.

Vi tror på att inspiration och gemenskap är nyckeln till framgång. Därför arrangerar vi inspirationsdagar där du tillsammans med andra praktikanter får möjlighet att dela erfarenheter, utbyta idéer och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Dessutom öppnar vi dörrarna till flera delar av vår verksamhet för dig att utforska. Genom studiebesök på våra olika enheter, från tillverkning och kundservice till sjukhusapotek, får du en djupare förståelse för vår verksamhet. 

Välkommen till en plats där du kan växa och göra skillnad!

 

Kontakta oss gärna via [email protected] 


apoteket.png