Apotek

Placeringar publicerade till studenter VT20

Placeringarna till VT20 är nu klara och du som handlare bör logga in på ditt apotek för att se om ni fått några studenter.

Under Mitt apotek ser ni på förstasidan om ni har fått någon student placerad, för att se hur många, vilken/vilka perioder samt kontaktuppgifter, klicka på Praktikplatser.

De av er som som behöver gå handledarutbildningen i Göteborg i januari kommer att få information om detta inom kort.

Studenterna har uppmanats att ta kontakt med er så snart som möjligt, oavsett om de har tentor kvar eller är helt klara, så det hoppas vi att de gör. Och förhoppningsvis kommer de att bli behöriga i tid  - om de inte blir det informerar vi samordnarna så snart vi får informationen från studenterna. Vi försöker minimera sena avhopp (dvs mindre än ca 3-4 veckor före kursstart) men det kan trots allt förekomma. Notera även att studenter kan välja att anmäla sig till återbudskön  - de har då kvar sin ursprungliga placering tills dess att en som bättre matchar deras önskemål dyker upp (antingen bland de apotek som ej fått någon student, eller som förlorar en student på grund av att den inte blir behörig). Dessa omplaceringar görs vanligtvis inte senare en ca 1 månad innan kursstart.

Om ni av någon anledning skulle bli förhindrade att ta emot studenten vänder ni er i första hand till er kedjas samordnare som sedan kontaktar oss.

När det börjar närma sig kursstart kommer ni att få mer information från kursledaren på det universitet/utbildning er student kommer ifrån.


Powered by Froala Editor