Nyheter för studenter

Placeringarna klara

Nu är lottning och placeringarna inför ht-19 klara - logga in och se var du hamnat

Har du fått en plats? Kontakta snarast ditt apotek för att bekräfta att de kan ta emot. Detta gäller oavsett om du har några kurser som måste bli klara innan du helt uppfyller behörighetskraven.

Har du inte fått en plats? Det beror på att du hade för få val, i kombination med otur i lottningen. Anmäl dig till återbudskön som öppnar 15 maj om du fortfarande önskar en plats till hösten. Läs instruktionerna NOGA för att optimera dina chanser att få en placering. 

Har du fått en plats men inte riktigt den du önskat? Se instruktionerna för återbudskön

Har du fått en plats men inser att du inte kommer att bli behörig i tid, eller av andra skäl önskar dra tillbaka din anmälan? Ta så snart som möjligt kontakt med den ansvarige för just din kurs så att vi kan stryka dig och frigöra din plats till återbudskön